facebook twitter google pinterest
Romanian
English

Costume business

Afacerile în general înseamnă jumătate inteligență, jumatăte imagine. Iar lucrul esențial al unei astfel de imagini constă în ținuta de business croita la brand-urile Norberto Tailor si NPH.

Costume de ocazie

Costumul de ocazie marchează evenimentul prin purtătorul lui. Un costum elegant de ocazie face diferența printre invitați. Un costum de ocazie marca Norberto Tailor si NPH , cu siguranță va atrage priviri invidioase.

Eternul smoking

Smokingul reprezintă bunăstarea și totodată categoria socială și cea intelectuală a celui ce îl poartă. Fie o festivitate, concert simfonic sau orice altă ocazie unde ținuta te obligă, un smoking te va deosebi.

Inspired from Italian new trend fashion
for gentle & business man

DIN COLECȚIA NOASTRĂ

Costume de bărbați

Brand-urile Norberto Tailor si NPH sunt în totalitate brand-uri autentice românesti, sunt prezente de peste un deceniu pe piaţa costumelor de calitate. Colecțiile și varietatea mărcilor Norberto Tailor si NPH sunt cunoscute și peste granițele României, tocmai pentru faptul că suntem întotdeauna la curent cu noutățile și schimbările modei internaționale, în special celei din Italia, astfel garantând succesul celui care poartă costumele noastre, fie în business, fie în viața de zi cu zi sau ocazii speciale. Colaboratorii noștri din România sunt extrem de multumiți de calitatea  produselor, în primul rând, de varietatea lor și nu în ultimul rând de seriozitate. Norberto Fashion Srl produce costume business, costume clasice, smokinguri, costume pentru miri, costume slim fit (cambrate), costume de ocazii, sacouri pentru tineret (cu cotieră), pantaloni clasice, pantaloni conic slim, paltoane și scurte. Pentru modelele noi de costume de bărbaţi şi paltoane însă vă rugăm să solicitați catalogul, din motive lesne de înţeles. Purtând un costum Norberto Tailor sau NPH, aveţi garanţia succesului!

Cere Oferta