facebook twitter google pinterest
Romanian
English

Despre noi


Producătorul confecţiilor de bărbați al brand-urilor Norberto Tailor si NPH se află de mai bine de un deceniu în topul firmelor producătoare de costume business și de ocazie. Cheia succesului nostru este viteza de reacție la schimbările modei, îmbinată cu calitatea impecabilă produselor.

Politica firmei noastre și respectarea acestei politici a atras numeroşi clienți din Romania cât şi din Europa,  printre care se numără Italia, Ungaria, Polonia – iar clienții noștri privați provin din aproape toate țările Europei. Succesul nostru se datorează și personalului calificat care s-a format la unul din cel mai renumit producător de costume pe plan mondial.

Varietatea costumelor produse de noi este în egală măsură cu cererea pieții, începând de la costume business, costume clasice, smokinguri, costume de mire, costume de ocazie, sacouri, pantaloni separaţi, paltoane, jachete şi nu în ultimul rând scurte pentru bărbaţi. Confecționăm costume începând de la Talia 0, Talia I, Talia II, (44-58), copii (32-42), 6XL (60-72). Confecţionăm paltoane, scurte de bărbaţi, scurte pentru tineret gen tunică mărimile 38-68.

Materialele din care lucrăm, sunt alese cu mare grijă, întotdeauna făcând efortul de a aduce cele mai noi materiale folosite de cei mai renumiți producatorii ai Europei. Designerii noștri de asemenea urmăresc schimbările modei până la cele mai mici detalii. 

 

Purtând un costum Norberto Tailor sau NPH, aveți garanția succesului, fie în business, fie de ocazie speciala sau in viața de zi cu zi.

Inspired from Italian new trend fashion
for gentle & business man

Cere Oferta